Product:
Auteur: Henk

In dit kennisbank artikel word uitgelegd hoe u een Out of Office Reply (vakantiemelding) in kunt stellen op uw hostingmail.
 


Autoreply Verwijderen

Stap 1 - Inloggen bij "Usermin"

Om in te loggen bij Usermin moet u naar de volgende url gaan: https://hostingX.troublefree.nl:20000/
waar “X” het nummer is van de hostingserver waar uw mail op staat. Dus indien uw mail op hosting8.troublefree.nl staat gaat u naar https://hosting8.troublefree.nl:20000/.

U krijgt hier onderstaande venster in beeld. U moet hier inloggen met uw emailgegevens. Dit zal altijd het emailadres zijn waar u de Out of Office Reply voor in wilt stellen, en het bijbehorende wachtwoord.


 

Stap 2 - Navigeren naar "Filter and Forward Mail"

Wanneer u ingelogd bent zult u het onderstaande venster te zien krijgen. Klik links op "Filter and Forward Mail".

 

Stap 3 - Automatic Reply Instellen.

Wanneer u bij "Filter and Forward Mail" zit klikt u op "Quick automatic reply setup".


U krijgt nu “Email Automatic Reply” te zien.
 
  • Zorg er voor dat “Automatic response enabled?” op “Yes” staat, hiermee zorgt u er voor dat er daadwerkelijk een automatisch antwoord verzonden zal worden.
  • Vervolgens kunt u in het vak “Reply message” uw automatische antwoord intypen.
  • “Email subject” kunt u op “Default” laten staan, dan word het onderwerp van uw automatische antwoord “Autoreply to [onderwerp van de originele email]”. Als u zelf een onderwerp voor uw autoreplies in wilt typen klikt u het rondje gemarkeerd in het rood aan.
  • “Minimum interval between replies” is ZEER belangrijk om aan te laten staan, dit voorkomt emailloops waarin uw autoreply beantwoord word door een autoreply van een contactpersoon en zo voort.

  •  
Wanneer u deze stappen heeft uitgevoerd moet u op “Save” klikken. Nu staat de autoreply volledig ingesteld!


 
 

Autoreply Verwijderen

Wanneer u de autoreply weer uit wilt zetten gaat dit zeer gemakkelijk, U volgt alle stappen totdat u weer bij "Filter and Forward Mail" bent, vervolgens ziet u het onderstaande:Selecteer hier de autoreply, en klik op "Delete Selected Filters". Nu is de autoreply weer verwijderd!